Som a les acaballes de l’any 2020 i tot plegat seguim com érem a principis del mes de març, confinaments, mascares, contagis i molta, massa gent que ens ha deixat. 
 
Quan aquesta pandèmia ens va esclatar a les mans, tots plegats vam reduir o aturar la nostra activitat i, com no podia ser d’una altra manera, a la S.I.E.T, tots els socis vam limitar els nostres contactes al telèfon i/o a les video-conferències. Lògicament, la Cova Urbana es va tancar amb la confiança de que relativament aviat vindrien temps millors.
 
Un cop es va començar a veure la llum i després d’aplicar-nos un marge de temps de seguretat, a principis d’agost es van reprendre les visites a la Cova. És cert que amb uns condicionants restrictius tant en dates com en el numero de visitants i amb unes mesures de desinfecció força acurades. Confiàvem que, encara que a poc a poc, tot s’anava normalitzant quan de sobte, ara fa un parell de setmanes, les coses han tornat a empitjorar. La Cova Urbana s’ha tancat novament.
 
Som optimistes. Estem convençuts de que les coses milloraran en un termini raonablement curt. Es per això que, seguim gestionant les sol·licituds de visites a la Cova Urbana per part del públic en general i que també, seguim acceptant reserves per dur a terme l’activitat.
 
Francament, us trobem a faltar. Per a nosaltres, és un veritable plaer acompanyar-vos per la Tarragona subterrània, veure com gaudiu d’ella i sentir les vostres rialles.
 
Si teniu ganes de viure aquesta aventura, no badeu, les sol·licituds segueixen arribant i també les reserves!!!
 
Ànims, que ja falta poc!!.
Fins aviat.