Després de l'aturada motivada pel confinament, per fi tornen les VISITES A LA COVA URBANA!!!

Provisionalment i mentre seguim a l'anomenada "nova normalitat", les visites es faran en grups d'un màxim de 6 persones per tal de preservar les distàncies de seguretat tant a les instal·lacions com a dins de la cova i s'haurà de portar mascareta en determinats punts del recorregut. 

Trobareu tota la informació a:

Extracció del vehicle 850 del barranc del Glorieta

Una gran feina entre tots!

Un cap de setmana intens i molt ben aprofitat posant en pràctica les tècniques apreses durant el curs a les cavitats de Mamelots, Sabarin, el Polit i la Crisi. Gràcies als companys de la UEC Tortosa.

Un gran equip! 

https://www.facebook.com/siet.tarragona.7

 

CURS COMPLET!!!

Curs homologat per la Federació Catalana d’Espeleologia.

Els caps de setmana del 20/21 i 27/28 de febrer, la UEC Tortosa i SIE Tarragona organitzem el VII curs d’espeleologia nivell 1.

Degut a la situació per la que estem passant, les dates del curs les anirem posposant fins que es pugui fer amb totes les garanties.

Ja us podeu inscriure! ANIMEU-VOS!!!!

Si t’agrada la natura, l’aventura i l’exploració, amb nosaltres podràs viure noves experiències d’allò més engrescadores baixant avencs, recorrent coves o davallant barrancs. De forma gradual, aniràs formant-te i agafant experiència per esdevenir un espeleòleg/espeleòloga experimentat.

Reequipació del sector d'escalada Irai (Sant Salvador-Hostalets, Tarragona)
Per a la realització de les pràctiques d'espeleologia.
Trobareu les ressenyes a l'apartat Altres d'aquesta mateixa web
 

Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les ressenyes de barrancs actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.