Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les ressenyes de barrancs actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.

Dins de cada una, trobareu tota la informació de com arribar, dades tècniques, material necessari, temps d'aproximació i retorn i molt més, així com un croquis molt útil per poder realitzar els barrancs amb la major seguretat i així poder gaudir-los. 

Esperem que us sigui d'utilitat. 

 

Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les topografies actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.

Som a les acaballes de l’any 2020 i tot plegat seguim com érem a principis del mes de març, confinaments, mascares, contagis i molta, massa gent que ens ha deixat. Llegir
 

En aquest apartat podeu consultar les sortides que el SIET ha realitzat durant el passat any 2019. 

Llegir

Aquí podeu veure el vídeo que es va fer del recorregut de la Pierre Saint Martin per part d'alguns membres de la SIET, de la Federación Catalana de Espeleología i  del Espeleo Club de Gràcia.

https://youtu.be/j64xGfxfZew

Com veureu, hem canviat el disseny de la web per tal de fer-la més aclaridora i accessible desde qualssevol dispositiu.

En breu, afegirem més articles i seccions.

Esperem que la gaudeixis.