CURS COMPLET!!!

Curs homologat per la Federació Catalana d’Espeleologia.

Els caps de setmana del 20/21 i 27/28 de febrer, la UEC Tortosa i SIE Tarragona organitzem el VII curs d’espeleologia nivell 1.

Degut a la situació per la que estem passant, les dates del curs les anirem posposant fins que es pugui fer amb totes les garanties.

Ja us podeu inscriure! ANIMEU-VOS!!!!

Si t’agrada la natura, l’aventura i l’exploració, amb nosaltres podràs viure noves experiències d’allò més engrescadores baixant avencs, recorrent coves o davallant barrancs. De forma gradual, aniràs formant-te i agafant experiència per esdevenir un espeleòleg/espeleòloga experimentat.

Reequipació del sector d'escalada Irai (Sant Salvador-Hostalets, Tarragona)
Per a la realització de les pràctiques d'espeleologia.
Trobareu les ressenyes a l'apartat Altres d'aquesta mateixa web
 

Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les ressenyes de barrancs actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.

Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les topografies actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.

 
Som a les acaballes de l’any 2020 i tot plegat seguim com érem a principis del mes de març, confinaments, mascares, contagis i molta, massa gent que ens ha deixat.