Nueva publicación de nuestro compañero Juan Luis Benítez Rosado.
2900: Vivencias de un alpinista. Cabalgando por crestas y picos fantasma: 2900 m de los Pirineos.
  
"Os presento mi libro, escrito en base a la experiencia de haberlos realizado todos y cada uno de ellos. Fueron 90 ascensiones distintas con un grado máximo de IV+/V. Están descritos tal y como los encontré, en la época del año que los hice y en la condiciones de ese momento, con la máxima precisión y detalle deseando que se convirtiera en una guía de referencia para los/las amantes de la montaña. Mi agradecimiento a los compañeros/as que las hicieron conmigo." 

CURS COMPLET!!!

Curs homologat per la Federació Catalana d’Espeleologia.

Els caps de setmana del 20/21 i 27/28 de febrer, la UEC Tortosa i SIE Tarragona organitzem el VII curs d’espeleologia nivell 1.

Degut a la situació per la que estem passant, les dates del curs les anirem posposant fins que es pugui fer amb totes les garanties.

Ja us podeu inscriure! ANIMEU-VOS!!!!

Si t’agrada la natura, l’aventura i l’exploració, amb nosaltres podràs viure noves experiències d’allò més engrescadores baixant avencs, recorrent coves o davallant barrancs. De forma gradual, aniràs formant-te i agafant experiència per esdevenir un espeleòleg/espeleòloga experimentat.

Reequipació del sector d'escalada Irai (Sant Salvador-Hostalets, Tarragona)
Per a la realització de les pràctiques d'espeleologia.
Trobareu les ressenyes a l'apartat Altres d'aquesta mateixa web
 

Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les ressenyes de barrancs actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.

Hem creat un apartat de consulta on podeu trobar totes les topografies actualitzades que han realitzat els membres del nostre club, anirem publicant tant les que hem realitzat aquest any com les que anirem explorant.