Per poder entrar a la Cova Urbana, necessitem que ens facis arribar el/s següent/s formularis degudament emplenats i signats el dia de la visita (com a molt tard) i que en cas de no ser espeleòleg federat, són els següents:

FORMULARIS 

Per posar-te en contacte amb nosaltres, pots fer-ho:

  • Enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Trucant als telèfons  633 603 244 o al 607 568 815

NORMES GENERALS PER A LES VISITES A LA COVA URBANA

Ens alegra que estigueu interessats en visitar la COVA URBANA i conèixer el subsòl de Tarragona. En definitiva, viure l'aventura de recórrer llacs, sales i galeries, aïllats de l'enrenou de la ciutat en una experiència que de ben segur serà inoblidable.

Les visites es realitzen el primer i tercer cap de setmana de cada mes (dissabte i diumenge), excepte en dates concretes del calendari sobre les quals us informaríem en el moment en què ens proposéssiu una data.

El grup mínim de participants per a una visita és de 3 persones. En el cas de ser menys, podem integrar-los amb un altre grup en una data que acordarem amb vosaltres. El nombre màxim de participants per visita i dia és de 8 persones. Si fossin més, hauríem d'organitzar dos grups que farien la visita en dies diferents.

Els límits d'edat per a la realització de l’activitat, oscil·len entre els 10 i els 70 anys (els/les nens/es han de tenir una alçada mínima d’1,55 mts.) . No és una activitat apta per a persones que pateixin malalties cardíaques, discapacitat física o altres afeccions, en un grau que puguin suposar un risc per a la seva integritat. Si teniu qualsevol dubte sobre això, consulteu-nos i mirarem de resoldre el millor possible els vostres dubtes.

La Cova Urbana, no és una cavitat que requereixi una preparació tècnica especial però, si presenta una certa exigència física que requereix un mínim de forma física. Al llarg de la activitat cal grimpar i desgrimpar obstacles a més de superar algun pas estret on la fatiga pot fer patir massa al visitant que físicament no compleixi els mínims. Tanmateix, ens hem trobat seriosos problemes amb persones que presenten un notable sobrepès els quals manifesten símptomes de fatiga fins i tot, abans d’arribar a la meitat de recorregut.

Es per això que, per raons de seguretat, ens veiem obligats a limitar el pes d’aquelles persones que vulguin visitar la cova. La limitació afecta a persones que presentin un pes superior al 50% de la seva alçada en centímetres, però expressada en kg. (per exemple, una persona que mesuri 170 cm. no podrà sobrepassar els 85 kgs. En casos excepcionals d’esportistes habituals que superin aquest pes caldrà que es posin en contacte amb nosaltres per comentar-ho.

Hi ha una altra qüestió. Els fabricants de neoprens fabriquen cada una de les talles estàndard amb unes amplades concretes. Si algú fa una alçada determinada i el seu perímetre de tòrax o abdomen fa que no li entri el neoprè, tampoc podrà realitzar l’activitat per raons obvies. És per això que preguem que, al moment d’omplir els fulls de dades que us demanarem, ho feu amb una informació veraç que ens eviti situacions desagradables el dia de la visita.

L'activitat, incloent-hi el temps necessari per equipar-nos i desequipar-nos, té una durada d'entre 3 i 4 hores, depenent de l'agilitat del grup i del nombre de participants. En dates prèvies a la visita us enviarem unes "darreres instruccions" en les quals, a més de confirmar l'hora i recordar-vos tot el que teniu que portar, us informarem del lloc de trobada. 

Els dos nivells de preu que seguidament detallem, inclouen el material necessari per a l'entrada a la cova és a dir, el neoprè i el casc amb il·luminació, així com l'assegurança. Vosaltres teniu que portar banyador (per portar sota el neoprè), botes d’aigua (especialment recomanables), bambes amb sola consistent o botes de muntanya. També haureu de portar sabates i roba interior de recanvi per a la sortida, ja que, tot el que porteu a dins la cova quedarà totalment mullat. No es permetrà l'entrada a aquelles persones que no portin calçat adequat les quals, no podran reclamar cap tipus de devolució de l'import pagat.

PREUS:

  • GRUPS DE 1 A 3 PERSONES                          55 €/persona
  • GRUPS DE 4 A 8 PERSONES                          50 €/persona

Els preus estan subjectes a que formalitzeu la reserva i la transferència bancària de forma conjunta i d'una sola vegada. No admetem ingressos individuals de persones integrades en un grup. Tanmateix, ens reservem el dret de complementar la visita amb altres grups fins a arribar al màxim de 8, sense que això afecti a l'import abonat.

Us adjuntem un llistat de dates i places lliures per triar-ne una. Un cop decidiu, ens comuniqueu el dia de l’activitat i verifiquem que la data és lliure, formalitzarem una prereserva que caducarà al cap de 15 dies. En aquest termini, ens haureu d'enviar el comprovant de la transferència per l'import que correspongui al grup. Simultàniament cal que ens envieu les dades que necessitem de tots els participants, a través d'un formulari que us facilitarem. Si no rebem res després d'aquests quinze dies, la prereserva quedarà anul·lada.

Les dades que us demanem són imprescindibles per a la tramitació de l’assegurança, excepte l'alçada i el pes la finalitat de les quals és poder preparar els neoprens per endavant. Si des del moment en què es formalitza la reserva fins al dia de l'activitat la llista de participants pateix alguna baixa, podeu substituir aquesta persona per una altra, sempre que ens ho comuniqueu 10 dies abans de la visita i ens envieu les dades de la persona substituta en el mateix termini.

Si l'anul·lació es produeix menys de 10 dies abans de la visita no es podran fer canvis i l’interessat/da podrà optar per dues opcions: una, acordar una altra data dins del termini dels sis mesos següents pagant només el preu de l'assegurança (11,-€) o l'altra, que retornem l'import de l'activitat deduint els onze euros de l'assegurança que ja haurem tramitat.

El dia de la visita, haureu de portar un "consentiment informat”. En el cas que participi un menor d’edat, haurà de portar el "permís parental" signat pels dos tutors legals del menor, acompanyat de les fotocòpies dels DNI. Aquest requisit és imprescindible encara que els tutors acompanyin el menor. Aquests models us els enviarem pocs dies abans de l’activitat.

El nostre número de compte BANKITER per a la transferència és: ES78 0128 0571 5301 0004 3164.

El beneficiari és la S.I.E.TARRAGONA i en la referència haurà d'indicar el cognom del representant de grup, seguit de la data escollida per a l’activitat. Per exemple: “Garcia-Cova-30/11/22.”

Per qualsevol consulta no dubteu en trucar-nos o enviar-nos un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.