Per poder entrar a la Cova Urbana, necessitem que ens facis arribar el/s següent/s formularis degudament cumplimentats i signats el dia de la visita (com a molt tard) i que en cas de no ser espeleòleg federat, són els següents:

FORMULARIS 

Per posar-te en contacte amb nosaltres, pots fer-ho:

  • Enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Trucant als telèfons  633 603 244 o al 607 568 815.

NORMES GENERALS PER A LES VISITES A LA COVA URBANA

A causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia del COVID19, en aquests moments i mentre l'actual situació no es normalitzi, les visites només es realitzaran en dissabtes de caps de setmana alterns. Tanmateix, els grups que fins al primer confinament eren de 10 persones, han passat a ser d'un màxim de 6 persones.

El preu de la visita es de  50 € per persona. Inclou el neoprè, el casc amb il·luminació, els guies i l'assegurança.

Un cop hagin contactat amb nosaltres i triat la data de la visita, us facilitarem un Excel per a que ens ho retorneu emplenat amb les dades que en ell us demanem i que son imprescindibles per tramitar l'assegurança i preparar els neoprens. Tanmateix, haureu d'enviar-nos una transferència bancària al compte corrent que us indicarem per l'import corresponent al nombre de persones que integrin el vostre grup. És a partir d'aquest últim requisit quan la reserva queda definitivament confirmada.

En el cas de que es produïssin imponderables i algun integrant del grup causés baixa per poder fer a la visita, es pot substituir per una altra persona sempre que ens ho facin saber i ens enviïn les noves dades (les que sol·licitem a l’Excel) 10 dies feiners abans de la visita. Si en canvi, desitgessin la devolució de l'import corresponent a la persona que causa baixa, ens ho hauran de comunicar 20 dies abans de la data de la visita. En cas contrari, en l'abonament us deduirem 11€

En el cas dels visitants individuals, se'ls integrarà en altres grups inferiors a les 6 persones.

Per realitzar la visita, no es requereix un estat de forma física especial. Qualsevol persona amb una mobilitat normal, pot participar-hi. Tan sols fixem una edat màxima de 70 anys. En quan als nens i nenes, cal que siguin més grans de 10 anys i tinguin una alçada mínima de 1,50 mts.

Els visitants, han de venir proveïts dels següents elements:

  • BANYADOR (o roba interior) per portar a sota del neoprè així com un altre joc sec per a la sortida. El que porteu a la Cova, quedarà xop.
  • BAMBES amb sola consistent, BOTES de muntanya o BOTES D'AIGUA (especialment recomanades) juntament amb uns MITJONS (preferiblement una mica gruixuts).
  • GUANTS NEOPRÉ (no imprescindibles però si recomanables). Podeu trobar un model bàsic a qualsevol basar a un preu de poc més d'un euro.
  • CALÇAT SEC per a la sortida
  • TOVALLOLA, PINTA, etc.

En el cas de que porteu una càmera fotogràfica, aquesta haurà de ser aquàtica i en qualsevol cas, no ens responsabilitzem de la seva pèrdua o deteriorament.

També haureu de portar omplert i signat un "consentiment informat" i els menors d'edat, un permís patern signat pels seus tutors legals juntament amb les fotocòpies de llurs DNI (aquest requisit, és imprescindible fins i tot en el cas de que un o ambdós tutors acompanyin el menor a la visita). Us enviarem per e-Mail els dos documents o els podeu descarregar més amunt a l'apartat FORMULARIS

IMPORTANT!!. L'assegurança que us tramitarem, es personal i intransferible. No es poden fer canvis de darrera hora. Es per això que, cal que ens presenteu el DNI per accedir a la Cova i participar en la visita.

El dia de l'activitat, ens citarem en una cafeteria (si són obertes) propera a la Cova sobre les 9,30 del matí. Un cop hagin arribat tots els participants, entrarem al pàrquing i seguidament al vestidor a on ens equiparem per a immediatament, endinsar-nos a la Tarragona Subterrània. Un cop acabi l'activitat i posada la roba de carrer, tornareu a veure el sol en una franja horària que pot oscil·lar entre la una i les dues del migdia.

Quatre o cinc dies abans, us enviarem un recordatori general de tots els requisits així com el lloc exacte de trobada. També us facilitarem el nom del guia principal i el seu telèfon per si de cas teniu algun problema per arribar al lloc a on us esperem.

ANIMEU-VOS!!!. Veniu i passarem unes hores plenes de diversió, aventura, molt bona companyia i bon humor.