Recorregut de la Visita

Visitar la “COVA URBANA DE TARRAGONA“, us ofereix passar tres hores en el subsòl de Tarragona. Recórrer galeries i sales que van ser desconegudes en la seva majoria fins al seu re-descobriment l’any 1996.

La visita comença al mateix carrer Gasómetre descendint a la ultima planta del pàrquing del numero 32. (foto nº 1 i nº 2)

Després de canviar-vos i rebre unes elementals instruccions per part dels guies, us acollirà una galeria que van excavar els romans a principis de l’Era Cristiana. De sobte, trobareu un petit pou que és l’entrada natural a la Cova.

¡¡¡¡ AQUI COMENÇA L’AVENTURA !!! 

Davallareu un parell de pous que us portaran a la primera sala, plena d’aigua en tota la seva superfície. Un petit pas sifonant, condueix a una altra sala i, un tercer pas submergit facil de travessar us portarà a la gran “SALA J.Mª FORNE”. (fotos nº 5, 6, 7, 8 i 9).

A partir d’aqui, diversos passadissos, gateres i galeries, us conduiran a la “SALA MAGINET” on en el seu extrem nord-est, comença el gran misteri de la Cova: La “SALA *RIVEMAR” encara en exploració per part de l’equip d’espeleo-bussejadors del club. (fotos nº 10, 11 i 12).

Aqui acabarà el vostre recorregut però no l’aventura ja que, el retorn es fa per una ruta diferent per la qual veureu els diferents fenòmens geologics que han donat forma a aquesta cova tan singular.

Tres hores mes tard, i després de posar-vos la roba de carrer, veureu la llum satisfets d’haver viscut una experiència que a molta gent l’ha fet interessar-se pel món de la Espeleologia.

Si vols viure aquesta experiència, posa’t en contacte amb nosaltres!